Välkommen till Adamsberg Buffé – catering med utkörning

Bor du i Mälardalen och behöver hjälp med catering? Vi på Adamsberg har varit verksamma i 20 år och är flexibla med önskemål. Du kan vända dig till oss oavsett om det gäller ett bröllop för 150 personer, en tvårätters middag till disputationsmiddagen, en buffé till firmafesten, en trerättersmiddag, en efterrätt eller bröllopstårta. Minsta antal är 10 portioner.

Kontakta oss så kommer vi fram till något som passar dina behov och din plånbok.

Adamsberg Buffé cateringVår specialitet – matbufféer och tårtor

Vår stora specialitet är matbufféer och tårtor. Vi använder råvaror från Roslagen och väljer kravodlat i så stor utsträckning som möjligt.

Vårt cateringkök är godkänt av hälsoskyddsnämnden.

Kunder i hela Mälardalen

Vi levererar direkt till din bostad eller festlokal i våra kylbilar. Vi har nöjda kunder i hela Mälardalen, t.ex. Rimbo, Uppsala, Norrtälje, Stockholm, Vallentuna, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna, Åkerberga. Ring eller maila gärna så lämnar vi pris på leveransen.

Välkommen till bords!

Elisabeth och Lennart Ericson

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.